top of page

Kad online kupnja postane noćna mora

Iako sve više trgovačkih lanaca otvara online dućane u kojima nude brojne pogodnosti: od povoljnije kupnje, brze i besplatne dostave, ipak je važno dobro pripaziti od koga i što naručujete putem interneta.

Na ovu nas je priču ponukao nedavno primjer poznanice koja je nedavno dobila kćerkicu i jako joj je važno da u svom kućanstvu sve čisti ekološkim tekućinama koje su neškodljive za zdravlje, a posebno su sigurne i za njezinu djevojčicu.

Kako trenutačno nema previše vremena za obilaženje dućana, odlučila je putem interneta istražiti najpovoljnije opcije. Nemalo se oduševila kada je našla kompaniju (ime iz razumljivih razloga potencijalne tužbe ne možemo navesti) koja je nudila besplatnu dostavu „ultra povoljnih i potpuno neškodljivih“ sredstava za čišenje cijelog domaćinstva: kuhinje, kupaonice, prozora, parketa, pločica...

Dakako, za veću narudžbu nudili su joj i dodatan popust. Odlučila ih je kontaktirati i još jednom provjeriti jesu li ta sredstva uistinu sigurna i za njezinu bebu. Odgovor je bio potvrdan i naručila je.

Narudžba, doduše, nije stigla u predviđenom roku, no tko se još uzrujava oko nekoliko dana, kada je toliko drugih problema koje treba riješiti. Kada je paket napokon stigao, sve je, na prvi pogled izgledalo savršeno. Žena je prionula čišćenju kupaonice, a kako je bilo toplo, pod je odlučila oribati ručno. U jednom trenu su ju strašno počela peći koljena, a kada je pogledala-vidjela je rane. Uzela je sredstvo u ruke, no dekelarcija je bila toliko sitno pisana da ju nije uspjela pročitati. Odlučila je, zbog sebe ali i straha za bebino zdravlje, odnjeti sredstvo na analizu. Rezultat je bio šokantan: tekućina je sadržavala veliki postotak hidrogena!

Sva je sreća da nije kupala bebu u kadi očišćenoj tom tekućinom!

Odlučila je da će, od sada, online naručivati samo iz dobro provjerenih izbora, makar to ponekad izgledalo i malo skuplje. Naime, kaže kako je na svojoj koži naučila kako nitko nije dovoljno bogat da kupuje jeftino!

Recent Posts

See All
bottom of page