top of page

Mali energetski vodič


Iako mnogi od nas svakodnevno susreću energetske vampire, odnosno ljude koji nam oduzimaju energiju, moguće je vratiti ju I to vrlo lako. S druge strane, ukoliko I ne susrećete ljude, postoje stvari I rituali koji vas nepotrebno iscrpljuju. Stoga se na vrijeme zaštitite od oduzimanja energije I napunite se pozitivom.

Daju nam energiju:

Zelena jabuka - čim je pojedete, osjećat ćete se puno bolje. Sve što je prirodno i zdravo podiže energiju. Duboko disanje - zastanite, ostavite bilo koji posao koji trenutno radite. Dišite 60 sekundi duboko. Cvijeće - pozitivno utječe na raspoloženje i istovremeno podiže energiju. Životinje - poznato je da se ljudi koji vole životinje opisuju kao dobri ljudi. Život u blizini kućnih ljubimaca oplemenjuje i pojačava energiju. Smijeh-nije tajna da produžuje život, stoga iskoristite svaku priliku da se dobro nasmijete. Nećete požaliti.

Oduzimaju nam energiju;

Svila - iako je prirodan material sve stvari od svile negativno utječu na našu životnu energiju, tvrde stručnjaci. Cigarete - i medicinski je dokazano da su višestruko štetne. Mobilni telefon - usporavaju protok životne energije. Slatkiši - izbjegavajte šećer. On i u ishrani ostavlja negativne posljedice i premda će vam u trenutku podići raspoloženje, ono će vam se isto tako lako i pokvariti. Tehnički uređaji - poznato je da kompjuteri, televizori, CD uređaji emitiraju elektro magnetno zračenje koje loše utječe po ljudsko zdravlje.

Recent Posts

See All
bottom of page