top of page

Kako čišćenje utječe na ljubav!


Veljača je mjesec ljubavi u kojemu se mnogi propitkuju I analiziraju vlastite veze. Naime, nedavno provedena anketa pokazala je da, u prosjeku, romantika nestaje nakon točno 2 godine, 6 mjeseci i 25 dana veze. Tada, prema istraživanju, do kraja skidamo ružičaste naočale, a ako je riječ o kvalitetnom odnosu to je period u kojemu se zaljubljenost pretvara u ljubav. No, zbog čega dolazi do nestanka romantike? Ipak, rezultati pokazuju kako je za sve krivo naše ponašanje.

Naime, 10% muškaraca priznaje da više ne razmišlaj o tome gdje ostavlja prljavu odjeću, a nošene čarape na podu pored kreveta baš i ne razvijaju "leptiriće u trbuhu". Ono što žene jako smeta je i navika koju neke, kod svojih partnera, pokušavaju promijeniti čitav život: 79% ispitanika ne spušta dasku na wc školjki! No, i žene imaju svoj dio kolača u nestanku romantičnih osjećaja: 63% priznaje da se prestaje uređivati da bi partneru bla privlačnija.

Mala crna haljina i seksi štikle zamijenjene su udobnim kućnim ogrtačem i toplim čarapicama! Nimalo seksi! Osim, u spavaćoj, svađe nastaju i u dnevnoj sobi. Zapanjujućih 75% žena priznalo je da ne prepušta daljinski upravljač partneru, premda su mu nekoć velikodušno prepuštale izbor filma koji su zajednički gledali u kinu. Zbog svega toga ne čudi što se samo 38% partnera, nakon nekoliko godina, i dalje u javnosti drži za ruku.

A iako se kaže da muškarci sanjaju o čistom domu koji, po mogućnosti, održavaju francuske sobarice, činjenica je da I čišćenje utječe na romantiku. I to, pokazao je istraživanje, ne na dobar način. Naime, žene uglavnom čiste kuću u staroj odjeći, što je sasvim u redu, no ako se nakon toga malo ne uredite, velika je šansa da će vaš frajer gledati za drugim ženama. Znamo, lakše je reći nego učiniti, no želite li održati strast u vezi, na sve treba misliti.

Recent Posts

See All
bottom of page